palyazat

Pályázat

A Kedvezményezett neve: FORMICANEST Kft.
A támogatott projekt címe: MIMI Étterem gasztro- és rendezvényközpont létrehozása
A pályázat azonosító száma: ET-2022-02-022
A szerződött támogatás összege: 69 000 000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 98,4580527%
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2023.05.31.
A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
A projekt tárgya a 8638 Balatonlelle, Honvéd u. 18. szám, 3142 hrsz. címen található villa átépítése és a Mimi Étterem gasztro- és rendezvényközpont ottani működtetéséhez szükséges építészeti munkák elvégzése. Az étterem átköltöztetése és a leendő helyszín bővítésének célja, hogy több vendéget, turistát tudjunk egyszerre kiszolgálni, illetve minőségi szinten tudjon előrelépni a vállalkozás. A megvalósítási helyszínen kültéri és beltéri vendégtér, és az ehhez kapcsolódó konyhai háttér kerül kialakításra. Az épületben minőségi vizesblokk lesz kialakítva – a berendezés esetében mind a megjelenés, mind az anyagminőség szempontjából korszerű anyaghasználattal biztosítjuk a 21. századi igényeket. A hangulatos belső udvarnak köszönhetően a megvalósítás esetén akár 90 fős rendezvényeket is lehet majd tartani. A meglévő villa múltjához hű és hangulatában illő fejlesztéseket kívánunk véghez vinni, hogy az étterem ne legyen a környéktől idegen, illetve a vendégek is minél autentikusabb élményben tudjanak részesülni.
Az épület létrejöttével a Mimi Étterem gasztro- és rendezvényközpont négy évszakos nyitvatartási vendéglátóhellyé növi ki magát, melyre jelen infrastruktúra mellett nincs teljes körű lehetőségünk. A nagyobb beltér azonban oly mód bővíti még lehetőségeinket, hogy a nálunk rekreálódni vágyók már nem csupán borkóstolók és privát étkezések alkalmával kereshetnek fel bennünket, de nagyobb lélegzetvételű rendezvények, esküvők, bálok rendezésére is lehetőség nyílik majd, amivel jelentősen növelhetjük bevételünk mellett vendégeink és ismeretségünk körét. Mindazonáltal, a térbeli növekedés nem lesz hatással az általunk képviselt minőségi és figyelmes vendéglátásra – családbarát miliőnk
megtartása az egyik fő szempont a terjeszkedés során. Az étkeztetést saját konyha használatával biztosítjuk, mely az építési terv része.

Scroll to Top